9/6/08

Nova llibreria especialitzada

Gregor em fa arribar aquesta invitació a la inauguració de la nova llibreria La Central, del Museu d'Història. Les llibreries i botigues dels museus són un indret molt interessant, però fins ara algunes es limitaven a mostrar un fons limitat, relacionat amb els fons i les exposicions del mateix museu, segurament que la gestió d'aquesta per part de La Central és, doncs, una molt bona notícia per als afeccionats als temes històrics:
Benvolguts i benvolgudes,

Ens complau convidar-vos a la inauguració de la nova llibreria La Central del Museu d'Història de la Ciutat de Barcelona(situada al barri Gòtic, Baixada de la Llibreteria 7) que tindrà lloc el dijous 12 de juny a les 19.30 hores. Contarem amb la presència de Joaquim Albareda, Joan José Lahuerta, Joan Roca i Enrique Vila-Matas.

Amb aquesta nova llibreria proposem establir un diàleg enriquidor amb els continguts del museu, centrat en la vida urbana com a tema. En aquest sentit, la llibreria pretén donar visibilitat a l'orientació més recent dels estudis urbanístics, que, mitjançant els estudis culturals, abracen disciplines acadèmiques diverses com la història, la geografia, la sociologia, l'antropologia i l'arquitectura.

Us hi esperem

Una salutació cordial,