8/6/08

Més anarquisme: presentació llibre
En Pau Vinyes em fa arribar aquesta notícia:


Per tal de presentar en públic el bloc " L´Opinió Andreuenca", s´ha previst organitzar una conferència a l´entorn del llibre de José Luis Oyón " La quiebra de la ciudad popular. Espacio urbano, inmigración y anarquismo en la Barcelona de entreguerras, 1914-1936".


El llibre " La quiebra de la ciudad popular" intenta explicar per quin motiu el món obrer i popular de Barcelona, capital indiscutible del sindicalisme revolucionari anarquista, mantingué unes expectatives insurreccionals fins finalitzar els anys d'entreguerres. L´anarquisme va ser un fort component social i polític que va anar més enllà dels paràmetres establerts. El seu autor en José Luis Oyón és catedràtic d´Urbanisme de la Universitat Politècnica de Catalunya. Ha dedicat part de la seva vida professional a l´estudi de la història urbana.


L´acte tindrà lloc el proper dimecres dia 18 de juny, a les 8 del vespre, al soterrani del bar Versalles (carrer Gran de Sant Andreu, 255)


A veure si ens animem i ens podem retrobar una estona en aquest acte, aniria bé per incidir en el tema del debat de divendres una mica més a fons...