17/10/14

UN XICOT POC CONVENCIONAL I LA SEVA NOMBROSA FAMÍLIA

1.- Avui evocarem un personatge que encara és viu i que fins i tot aquests dies ha sortit als diaris amb motiu de la seva vida professional, prou important. Aquest senyor de la fotografia va ser un avantpassat seu, un arquitecte remarcable.

2.- La vida del nostre cavaller ha estat complicada i moguda. Va tenir un matrimoni complicat tot i que gràcies a ell es va fer famós o popular, potser massa i tot. Quan les coses no van anar bé la seva primera dona es va embolicar amb aquest senyor de la fotografia.


3.- Potser per compensar l'excés de popularitat, els seus dos fills més oficials de moment han fet poc soroll i tenen vides podríem dir que convencionals, més o menys i considerant la família de la qual formen part. Aquí teniu el seu gendre, actor no massa conegut a casa nostra.


 4.- Com que el personatge és molt fàcil d'endevinar us mostaré alguns segundaris de luxe de la seva vida com ara aquest senyor que va ser el primer marit de la seva segona dona.

5.- L'home és de fet, un artista en el seu art, i no em refereixo a l'art eròtic, no ben bé. Aquest senyor tan simpàtic va ser un avantpassat seu, un dibuixant satíric molt ben considerat i molt divertit.

6.- El seu divorci de la primera dona va ser molt sonat, a la família de la dama tan sols hi havia un antecedent, el de la bonica noia que podeu veure aquí i que es va trobar el marit al llit amb un criadet de la casa i ja li va pujar la mosca al nas, a més a més del fet que no s'havia pogut casar amb qui volia, cosa que va fer més endavant.


7.- El nostre home ha tingut al llarg de la vida molts embolics sexuals, diuen que amb homes i dones. La segona esposa el va plantar, s'explica, quan va saber que amb la noia de la foto, una editora, havia tingut el noiet que podeu veure.

8.-  Aquí podeu veure la filla d'aquest segon matrimoni quan es va casar. Ja que, això sí, després tindran embolics, però els casaments de la família són de pinyol vermell.

9.- En defensa del nostre protagonista s'ha d'admetre que és tracta d'un senyor, avui tot un iaio de bon veure, intel·ligent, brillant, simpàtic, atractiu i que possiblement sempre ha fet allò que li ha semblat i quan li ha semblat. I, encara més, ha tingut una professió més enllà de la de consort famós, en la qual se l'ha considerat molt bé. No és pot pas dir això de molta gent de la família, ep.

10.- Avui aquest enigma sembla de l'Hola i potser ho és car durant anys vam patir amb la seva primera dona i els seus problemes gràcies a les revistes del cor d'èpoques passades. El nostre home va viure, tot s'ha de dir, una infantesa solitària, amb els pares divorciats i passant per internats i escoles d'aquelles de categoria però més fredes que el glaç. Diuen que quan de petit va tenir la polio durant sis mesos tan sols l'anava a visitar de tant en tant una germana. El cas és que potser després es va rescabalar de tot plegat. Malgrat que de jove se l'havia considerat gay ha tingut moltes amants femenines i també se li han atribuït molts fills d'aquests que es tenen per darrere l'església, com es comentava en el passat. I aquí teniu un dels seus néts, l'hereu del títol, crec.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Personatge:
ANTONY ARMSTRONG-JONES
Foto nº 1 - ------
Foto nº 2 - Roddy Llewellyn
Foto nº 3 - Daniel Chatto
Foto nº 4 - Michael Lindsay-Hogg
Foto nº 5 - Edouard Linley Sambourne
Foto nº 6 - ------
Foto nº 7 - Melani Cable-Alexander
Foto nº 8 - Casament de la filla del segon matrimoni, Frances Armstrong-Jones
Foto nº 9 - Revistes angleses del cor
Foto nº 10 - ------
Fotonº 11 - Charles Patrick Inigo
Núria

Orio43 ha dit...

En aquest enigma no se com avançar sols he trobat la imatge 6 Victoria Melita de Sajonia, però si no hi ha una pista més fàcil aquest cop, no se resoldre qui és aquest xicot.

Júlia ha dit...

Ep, Toni, es nota que no llegies l'Hola, he, he, ara dono la solució. Núria, ho has encertat. Un conegut també ho va encertar via facebook.

Júlia ha dit...

Ep, Toni, es nota que no llegies l'Hola, he, he, ara dono la solució. Núria, ho has encertat. Un conegut també ho va encertar via facebook.