14/1/12

EL PERSONATGE OCULT (2)

Avui el personatge és una dama. La seva fama li va venir per part de pare, altrament no sentiríem una gran curiositat per ella malgrat que la seva vida va esdevenir aventurera, llarga, viatgera i excitant. 

1.- Va col·laborar amb el diari La Vanguardia on va publicar articles sobre la seva vida. 

2.- Va morir l'any 1977, no anava amb el segle però gairebé.

3.- La seva vida va ser de pel·lícula, potser per això, després d'haver passat per més de mig món, va morir a prop de Hollywood.

4.- Va escriure tres llibres de memòries reivindicant el record del seu inquietant pare, també va col·laborar en un llibre de cuina on explicava la recepta de la sopa de bacallà, que es veu que al pare li agradava molt. 


5.-En alguns d'aquests llibres afirma que es certa la llegenda sobre la mida del penis patern, un dels més grans coneguts oficialment per la història (40 centímetres) i que sembla que guarden en algun lloc amb molta cura i exhibeixen de tant en tant a museus seriosos. Prohibit fer brometa o acudits de mal gust.

6.- Va treballar en molts oficis, durant molt de temps en un circ, com a ballarina i domadora de lleons, però també va donar classes de la seva llengua, va fer de mainadera i va treballar en indústries diverses i en hospitals. Es va casar un parell de vegades.

7.- El primer marit, admirador del pare, era força aficionat a l'espiritisme,a més d'estafador, i ella deia que també tenia poders psíquics.  Va morir l'any 1926, a l'exili i aleshores ella es va haver de posar a treballar de valent per pujar les filles.

8.- Aquest bonic quadre mostra un paisatge proper al lloc de naixement de la nostra protagonista i del seu famós pare. L'any 2005 una descendent de la família va visitar l'indret, per aquí va viure també un temps Gala, la dona de Dalí. Hi ha l'intent de promocionar-lo turísticament i el tema familiar de la dama pot ser un reclam per a la zona tot i que el lloc és absolutament desaconsellable als fredolics.


9.- Aquest senyor tan ben acompanyat va ser un home contradictori, amb llums i ombres, però recordat sobretot pel seu paper en la dramàtica història familiar de la nostra protagonista.  Va morir vell i exiliat, a París, i va ajudar molts dels seus compatriotes que també eren a l'exili.



10.- El cinema i la televisió s'han interessat sovint per la història del pare de la nostra protagonista i no tant per ella. Actors com Lionel Barrymore, Emund Purdom o Christopher Lee van donar-li vida. Avui sembla que la seva vida i miracles s'han exagerat en molts aspectes, cosa que ha fet que el gènere sobre aquest senyor vagi des de les pelis de terror a les d'alt contingut eròtic.

6 comentaris:

Tot Barcelona ha dit...

em sembla ¡¡¡¡ no estic segur ¡¡ ja ho diré ¡¡¡

Anònim ha dit...

UNA MICA A LES PALPANTES,EL PARE DEU SER AN RASPUTIN,PERO D'ELLA NO HAN SER RES.
JUGANT

David del Bass ha dit...

Esta muy bien el blog, no lo conocía hasta ahora, me pasaré más a menudo a leerlo. Aprovecho para felicitarte el 2012, un saludo!!

Anònim ha dit...

julia, suposo que es tracta de MARIA RASPUTINA

Orio43 ha dit...

Maria Rasputina

Quadre de Pokrovkoye del paisatgista rus Alexey Bogolyubov

Princep Felix Yusúpov i la seva esposa Irina Aleksándrovna Románova.

Christopher Lee

Anònim ha dit...

El personatge d'aquesta setmana, es:
MARIA RASPUTINA
la primera fotografia suposo que és un quadre de Pokrovskoie, lloc de naixement de la protagonista així com també del seu pare RASPUTIN
La segona fotografia és de FELIX YUSUPOV que va participar en el asesinat d'en Rasputín
la tercera fotografia es la del actor Christopher Lee, que va representar a en Rasputín al cinema.
Núria