31/8/10

Sota terra s'haurien d'amagar...


He penjat a La panxa del bou l'email que ens ha passat la Laura sobre el tema del programa Sota terra i l'apropiació del treball dels altres per part de persones de prestigi i, suposadament serioses. Si voleu seguir els comentaris cliqueu aquí. Aquest programa ja no me'l miro des que vaig veure el que van dedicar a la guerra civil, que feia plorar per la frivolització de tot plegat. A més, ara m'han passat un altre enllaç on s'explica una altra anècdota sucosa sobre el tema. 

4 comentaris:

Tot Barcelona ha dit...

Si, este señor parece el capitán Hadok (aquel del Tintin) y me da cradibilidad cero.

Gregor ha dit...

Aquest senyor (l’Eduald) per exemple sempre s'ha volgut carregar la descoberta de l'home de orce, fa temps el vaig veure en un debat i descartava totalment aquesta descoberta que demostrava una presència molt antiga de homínids a la península (més antiga que atapuerca), i un possible pas per l’estret de Gibraltar, i era en aquest cas un científic francès el que avalava la descoberta d'orce i el possible pas per l’estret. A mi no em molestava en aquell debat tant el seu posicionament com la seves maneres de depreciar altres hipòtesis diferents a la seva. És veritat que la descoberta d'orce es va fer de manera poc científica i no és va poder datar correctament però se li veia el plumero a l’Eduald que volia rebaixar la descoberta d'orce per reforçar atapuerca, avui llegia que a orce s'han trobat evidències humanes tan antigues com atapuerca.

Júlia ha dit...

Pues sí, Miquel, demasiado disfrazado para que nos lo tomemos en serio.

Júlia ha dit...

Tens tota la raó, Gregor, va ser lamentable el tracte personal de menyspreu donat per Carbonell al d'Orce, més enllà de la fràgil veritat científica. En el fons hi ha un problema de subvencions, prestigi, enveges acadèmiques... La veritat sovint és el de menys, i no ve d'ara, només cal veure com van actuar els francesos en el tema d'Altamira, el pobre descobridor es va morir sense que li reconeguessin la descoberta ni el seu valor.