7/3/09

NOTÍCIES I RECOMANACIONS

Xerrada
La xerrada sobre Joaquim Ventalló de Pau Vinyes es farà una altra vegada al Poble-sec, concretament a la Biblioteca Francesc Boix del carrer de Blai, el dia 25 de març, dimecres a dos quarts de vuit (19:30).



Recomanacions bibliogràfiques d'en Ferran:
Un parell de recomanacions literàries que complementen el llibre de Borja de Riquer: la seva autobiografia, ara reeditada i molt bé de preu; i Casa de América de Barcelona 1911-1947 : Comillas, Cambó, Gili, Torres y mil empresarios más en una agencia de información e influencia internacional / Gabriela Dalla Corte. LID, 2005.
Aquest segon és una bona manera de saber com va enriquir-se a Amèrica, per què hi anà, per què hi tenia contactes, què hi feu, etc.



Grup del Facebook
Trobareu el grup de la tertúlia al FACEBOOK clicant aquí. Crec que seria interessant publicar també al blog dades bibliogràfiques o d'altres d'interès, ja que hi ha qui no entra en un lloc o en l'altre, qui entra a tots dos indrets virtuals i també qui no entra enlloc, és clar. En aquest darrer cas, la cosa ja es fa difícil d'arranjar.