10/10/08

Solidaritat artística i acte a l'Ateneu

El coordinador general del grup em fa arribar un email d'en Jaume Comas amb salutacions per a tothom i algunes informacions interessants:


Em plau informar-vos, que en el número 339, que correspon al present mes d'ctubre de la revista L'Avenç, hi apareix un article meu sobre el Sindicat d'Autors Dramàtics Catalans.

El dia 20 d'ctubre, dilluns, a partir de les 19,30 fins a les 21,00 es reinaugura la biblioteca de l'Ateneu Barcelonès i un grupet d'actors i actrius ens camuflarem estratègicament per llegir textos d'escriptors famosos que van ser socis de l'Ateneu Barcelonès, i que van escriure algunes de les seves obres a la mateixa biblioteca del Palau de Savassona situat al carrer de la Canuda número 6. Aquell dia es fa una jornada de portes obertes...
Jaume Comas
Trobareu l'enllaç a l'exemplar de L'Avenç on es pot llegir l'article de Jaume Comas aquí, encara que es tracta d'una referència general a la publicació i els articles no són accessibles per internet. Sobre l'acte de l'Ateneu, sembla molt interessant i seria una bona oportunitat per retrobar-nos més enllà de les tertúlies convencionals.