24/3/13

EL PERSONATGE OCULT (44)

1.- La nostra protagonista va tenir una vida poc convencional per a la seva època, tot i que absolutament ortodoxa. Avui certs aspectes de la seva trajectòria vital, relativament breu, ens poden semblar fins i tot surrealistes.

2.- Aquest cavaller li va donar, després de la seva mort, el primer gran títol important i imprescindible.
3.- Veia llocs com ara el de la imatge, cosa que no devia ser gaire agradable. També en veia de més bonics, ep. Feia sacrificis, penitència, es mortificava, dejunava. Un exemple, vaja.


3.-La seva tasca va ser també diplomàtica i va tenir un paper molt rellevant en la solució d'un problema de l'època, donant suport al senyor de la fotografia.


2.- A l'església de la  primera fotografia la van enterrar tot i que algunes parts de la seva anatomia van anar a parar a d'altres centres de culte.


3.- Era la filla número vint-i-quatre d'una família de vint-i-cinc, relativament modesta. Va néixer a la bonica ciutat on podríeu veure l'església de la imatge anterior.

4.- Va mantenir correspondència podríem dir que professional amb aquest senyor.

5.- Els seus pares la volien casar, van començar a cercar-li marit i expliquen que per fer-la creure l'obligaven a fer tasques dures de la llar. Finalment van veure la llum i un colom molt oportú i la van deixar seguir el seu camí.

6.- En termes moderns i una mica irreverents podríem dir que aquest era el logo de la seva empresa.

7.- Aquest senyor que potser la gent gran encara recorda li va donar un títol relacionat amb la seva pàtria unificada, que en el temps de la nostra protagonista era un mosaic polític, al costat d'un cavaller el nom del qual està avui d'actualitat per raons relacionades amb el sector professional de molts dels retratats en aquesta entrada.

8.- Aquest altre li va atorgar de forma pòstuma un títol acadèmic. Era la segona dama en aconseguir-lo, l'anterior és molt coneguda per tots nosaltres i per Concha Velasco. Considerant la poca consideració que aquests senyorassos tenen per les dames, és tot un mèrit.


9.- Aquest altre també va augmentar la seva importància, ampliant la seva àrea d'influència espiritual.


10.- En aquesta ciutat es va esdevenir un miracle que va palesar el seu pes específic.Tot i que he incidit en aspectes espirituals a la pràctica la nostra dama també va ser important pel que fa al tema polític, una mena d'ambaixadora i de diplomàtica i va inspirar algunes reformes importants. Ja que avui el tema vaticanista està d'actualitat per raons òbvies, a través de la seva vida i miracles haureu donat una ullada al tema i a allò que representava en segles passats el poder espiritual el qual va trigar molt a separar-se del terrenal, si és que se n'ha separat del tot i sempre parlant a nivell europeu.


4 comentaris:

Tot Barcelona ha dit...

y esta respuesta yo la tendría que saber...pero tengo mis dudas...

Oliva ha dit...

LA "COSA" VA DE SANT.CATALINA DE SIENA,MESTRE DE L'ESGLESIA,PATRONA D'ITALIA,PATRONA D'EUROPA....I MEDIADORA EN CISME DEL PAPA LUNA,I UN GRAPAT DE COSAS MES¡¡¡¡¡

Orio43 ha dit...

Caterina de Siena
http://ca.wikipedia.org/wiki/Caterina_de_Siena

Imatge 1-
Santa Maria sopra Minerva

Imatge 2- Santificador
Pio II

Imatge 3- Visions
El Purgatori de Jean Colombe

Imatge 4- Un altre
Urbà VI

Imatge 5- neix
Catedral de Siena

Imatge 6- Corresponsal
Gregori XI

Imatge 7- Empresa
Tercer orde de Sant Domènec

Imatge 8- més
Puis XII

Imatge 9- més encara
Pau VI

Imatge 10- més més encara
Joan Pau II

Imatge 11- miracle
Casc històric de Pisa

Anònim ha dit...

Personatge:
SANTA CATALINA DE SIENA
Foto 1 - Església de Sta. Maria Sopra Minerva, on està enterrada.
Foto 2 - Papa Pio II, qui la va fer santa
Foto 3 - Representació artística del purgatori
Foto 4 - Papa Urbano VI
Foto 5 - Catedral de Siena, lloc de naixement
Foto 6 - Papa Gregori XI
Foto 7 - Emblema del Ordre dels Dominics, on ella pertanyia
Foto 8 - Papa Pio XII
foto 9 - Papa Pau VI, la va nombrar Doctora de l'Església
Foto 10 - Papa Joan Pau II, la va conertir en una de les santes patrones d'Europa
Foto 11 - una vista de Pisa
NURIA