11/2/11

Misteris del món acadèmic d'ahir, d'avui i de sempre



No entenc un borrall el refús de la UAB a l'honoris causa proposat per a Jordi Nadal i Josep Fontana. Per als profans en una altra matèria que no sigui l'admiració vers persones de prestigi indiscutible, els embolics sectaris del món acadèmic ens queden molt lluny.

Estaria bé que algú expliqués el perquè no. El perquè sí ja l'han explicat els qui els proposaven, persones que fins i tot es pot dir que potser no són ideològicament de la mateixa corda però que reconeixen el mèrit professional d'aquests dos grans personatges del nostre món cultural. 

Quan es parla de problemes educatius sempre es parla de baix a dalt. Em temo que també en les etèries altures s'hauria d'incidir i que el poble hauria de conèixer una mica més quins fils estranys mouen determinades decisions incomprensibles. Quan, de vegades, es reparteixen molts honoris sense tantes històries.

1 comentari:

Tot Barcelona ha dit...

Fontana ya era bien considerado cuando hacíamos clase en los ovnis, en Geografía e Historia, no entiendo este lio. Lo preguntaré por dentro, a ver que averiguo.