16/11/10

Congrés Internacional Pere Anguera





En Pau Vinyes ens fa arribar aquesta informació:


Entre els dies 13 i 15 d’abril de 2011 se celebrarà a Reus el Congrés Internacional Pere Anguera. Identitats, Símbols i Mites de la Contemporaneïtat a Catalunya i Espanya, organitzat per la Universitat Rovira i Virgili amb la col·laboració del Centre de Lectura de Reus, l’Asociación de Historia Contemporánea, el Centre d’Història Contemporània de Catalunya, la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana i l’Institut Ramon Muntaner.

Les persones que estigueu interessades en participar en aquest congrés aportant-hi una comunicació, teniu de temps fins al 30 de novembre per fer arribar a l’organització les vostres propostes. A tal fi, caldrà que envieu un correu electrònic a l’adreçacipa@urv.cat amb les següents dades: cognoms i nom del comunicant, estudis, centre de treball o recerca, telèfon, adreça electrònica, títol de la comunicació, breu resum de 500-600 caràcters i l’àmbit en el qual s’adscriu.

Podeu consultar la primera circular del Congrés Internacional Pere Anguera i trobar també la butlleta d’inscripció, al següent enllaç: http://www.sre.urv.es/proves/rmuntaner/html/apartats-esquerra/activitats/253/congres_pere_anguera.pdf.

Esperem que aquesta informació sigui del vostre interès.

Salutacions ben cordials a tothom.


---------------------------------------------------------
Eva Garcia Lleixà
CCEPC