20/5/08

ENLLAÇ RECOMANAT

Gregor Siles, el coordinador del grup 99, em fa arribar aquesta nota:

La tertúlia d’història, grup 99, sorgeix inspirada del seminari “amb el llibre a la mà” del CREA-UB, (Centre de recerca en teories i practiques superadores de desigualtats de la Universitat de Barcelona), que es va fer durant 16 anys, i que ara ha donat peu a altres seminaris, entre ells la nostre tertúlia. A la pàgina web del CREA-UB, trobareu més informació sobre aquest seminaris.

També he de dir que des del CREA-UB, tenen molt present aquesta tertúlia i sempre em donam molts ànims perquè continuem. Ei, que ens han posat un link i tot, i no és per res, però és un dels centres de recerca més importants d’Europa, i no ho dic perquè siguin els meus amics i amigues, que ho són, sinó perquè les seves recerques, socials i educatives, ho avalen.
Podeu enllaçar amb CREA-UB aquí.
TROBAREU el link, a més, als enllaços d'interès. Ja haureu observat que s'hi van afegint adreces, indiqueu les que hi trobeu a faltar, així com d'altres blogs d'interès.


5 comentaris:

Carlos Blanco Fernández ha dit...

Moltes gràcies pel teu comentari Júlia!

Per desgràcia no puc actualitzar més sovint el bloc, a veure si ara que s'apropa l'estiu li puc dedicar més temps. Ara us linkaré també!

Carlos

Anònim ha dit...

Moltes gràcies Carlos, i ja saps on estem, si et vols escapar algún dia des de Tarragona a la Tertúlia.

Júlia ha dit...

Gràcies, Carlos, un plaer haver conegut el teu blog.

Quim Graupera ha dit...

Julia, gràcies per haver visitat el meu bloc i per l'enllaç, ja també te l'inclouré en el meu bloc
Molt bona feina

Quim Graupera

Júlia ha dit...

De res, Quim, gràcies també i felicitats pel bloc.